בירור לגבי קיקסלי- אושרה לסל תרופות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

31/12/2017 | 10:15 | מאת: א

שלום התרופה קיקסלי לסרטן שד גרורתי נכנסה לסל התרופות, אמנם אין בגינה מידע ברשת ואף הרופאה לא ידעה במה מדובר. האם יש לכם איזהו מידע בנושא?

03/01/2018 | 22:16 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

Kisqali זה שם מסחרי של ריבוציקליב (בטוחה שהרופאה מכירה את השם הזה). זו בת דודה של פלבוציקליב, או אייברנס בשמה המסחרי, מתוצרת של חברת תרופות אחרת. תוצאות דומות מאוד לאייברנס, פרופיל תופעות לוואי מעט שונה. יש עוד אחת מאותה משפחה - Verzenio או אבמציקליב. בקרוב יהיה על כל המשפחה הזו הרבה מידע, וכבר עכשיו לא חסר, פשוט צריך לחפש נכון בגוגל...

מנהל פורום סרטן השד