שאלה לגבי בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/12/2017 | 10:28 | מאת: נוי

שלום, רציתי לשאול לגבי בדיקת US תלת מימד שמאבחנת גושים אפילו פחות מס"מ, האם בדיקה כזו יעילה?

03/12/2017 | 19:01 | מאת: ד"ר ליאור הלר

נוי שלום, ישנן מגוון של בדיקות להדמיית שד וביניהן- אולטרסאונד, ממוגרפיה , mri. כל שיטה עם יתרונותיה. הבחירה תלויה במטרת הבדיקה, גיל האישה, מרקם השד, נוכחות שתלים וכו׳. הבדיקה שנחשבת הרגישה ביותר הינה בדיקת ה MRI. בכדי להתאים את הבדיקה עבורך- מומלץ לגשת לכירורג שד אם כי בנושא זה ניתן גם להתייעץ עם מומחה לרנטגן של השד. בריאות שלמה, פרופ' ליאור הלר.

מנהל פורום סרטן השד