החלפת טמוקסיפן לאחר שנתיים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/11/2017 | 23:05 | מאת: מיטל

היי, לוקחת טמוקסיפן של טבע כבר שנתיים. עכשיו היה חסר בבית מרקחת ונתנו לי טמוקסיפן של relon chem. האם זה בדיוק אותו הדבר? קצת חוששת להחליף כדור אחרי שנתיים..

27/11/2017 | 23:11 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

החומר הפעיל אותו דבר. תופעות לוואי יכולות להיות מעט שונות (לטוב ולרע) בגלל חומרים לא פעילים. אין סיבה לחשוש. אם יהיו תופעות לוואי, צריך יהיה לבקש מקופ"ח לממן את התרופה של טבע, או תחליף אחר אם קיים אצלם (לא ידוע לי שטבע הפסיקו לייצר, כנראה שפשוט מצאו תרופה זולה יותר)

מנהל פורום סרטן השד