תיאור ממצאים מבדיקת pet fdg

דיון מתוך פורום  סרטן השד

19/10/2017 | 22:57 | מאת: Roti

מודגמת קליטה פתולוגית של fdg במלאות רקמה רכה בקוטר של 1.6 ס"מ בסינוס המקסילרי השמאלי בדופן המידאלי מתבלט ללומן קליטה פתולוגית במלאות רקמתי קטנה על פני הקונה התחתונה בחלל האף מימין. קליטה א סימטרית של fdgבאזור האורפרינקס עם מלאות רקמתי יחסית בבאורופרינקס משמאל. מעורבות נדלית קליטה פתולוגית בקשר לימפה בתואר עליון משמאל 1.8×2.1 קשר לימפה סובמנדיבולרי משמאל 1.6ס"מ וכן מספר קשרי לימפה במשולש מוארים אחורי משמאל

21/10/2017 | 17:38 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

לא ברור ההקשר של הדברים, אז קשה להתייחס, בגל מקרה דורש התייחסות של אף-אוזן-גרון...

מנהל פורום סרטן השד