גוש גדול לאחר ביופסיית שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/09/2017 | 11:56 | מאת: ליאת ד.

שלום רב, לפני כשבועיים וחצי עברתי ביופסיית שד תחת MRI. ממצאי הביופסיה היו ALHּ+FCC. לפני כשלושה ימים (כלומר שבועיים לאחר הביופסיה) ראיתי נפיחות על פני השד. כשמיששתי הרגשתי גוש גדול הנמצא כס"מ וחצי ממקום חדירת המחט. על פני השד אין כל צבע אבל הנפיחות ניכרת והגוש מורגש היטב. האם ייתכן שמדובר בשטף דם פנימי שהתפתח כשבועיים אחרי? האם אפשרי שלא רואים כל צבע של שטף דם וצבע השד רגיל לחלוטין? תודה מראש, ליאת

06/09/2017 | 22:52 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

אם שטף הדם עמוק, בהחלט יתכן שלא רואים שינוי צבע מבחוץ. אמור להתחיל להשתפר תוך שבוע בערך

מנהל פורום סרטן השד