סוג של טיפול כימותרפי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/08/2017 | 17:46 | מאת: אורלי

שלום רב, אני מתחילה טיפול כימותרפי מסוג dc - איזה תרופות אלו בדיוק? מה שמם המלא? אילו תופעות לוואי יש להם?

19/08/2017 | 12:38 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

D=Docetaxel/Taxotere, C=cytoxan/cyclophosphamide אני חושבת שזה לא המקום לפרט תופעות לוואי, זה תפקידו של הרופא המטפל. על כל תרופה אפשר לכתוב עמוד שרק יתמצת תופעות לוואי אפשריות. תבקשי פגישה חוזרת עם רופא כדי לקבל הסבר מפורט, את הרי אמורה לחתום על טופס הסכמה לפני תחילת הטיפול. מן הראוי שיסבירו לך במדובר, ולו כדי שתדעי למה לצפות בבית אחרי טיפול, איך להתמודד עם איזו תופעה ואיזה מצבים מצריכים פניה למיון. שיעבור בקלות...

מנהל פורום סרטן השד