אחרי ניתוח להסרת גידול בשד שמאל ,ניתוח למפקטמיה.

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/08/2017 | 19:59 | מאת: סרטן שד

דר אביעד הופמן שלום.ב-20-3-17 עברתי ניתוח להסרת גידול סרטני בשד (למפקטומי )כריתה חלקית של שד צד שמאל, אחרי הניתוח החלטי שאני לא לוקחת שום דבר ,לא כדורים , ולא עושה הקרנות ,אבל במעקב צמוד אצל האונקולוגית ,והכירורגית ,ב-11-7-17 עשיתי בדיקת אולטרסאונד קבלתי תוצאה 2: birads ממצא שפיר ,בית השחי גם ממצא שפיר , שאלתי היא מה הסיכויים שהסרטןיבקר אותי שוב. אשמח לתגובה תודה רבה!

04/08/2017 | 16:54 | מאת: מיכל

איזה סוג סרטן היה לך? טריפל נגטיב? הורמונלי? her 2 ? האם בניתוח התקבלו שוליים נקיים?

מנהל פורום סרטן השד