הסתיידויות בשני שדיים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/08/2017 | 02:48 | מאת: עודה

שלום ד״ר אמא בת 50 עברה שבוע שעבר ממוגרפיה והתשובה היתה נראו מעט הסתיידויות עדינות פזורות בשני השדיים ! והשאר תקין birad2 המליצו לעשות us ויצא הכל תקין birads 1 רציתי לשאול אם הרדיולוג כתב שזה שפיר למה צריך לעשות מעקב לאחר שנה ? מה המשמעות ?

06/08/2017 | 17:56 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

שלום, נכון שמדובר בממצאים שפירים, אבל בגיל 50 מקובל לעשות ממוגרפיה כבדיקת סקר כל שנה-שנתיים, לפי הסיפור המשפחתי ולפי מה שרואים בבדיקה קודמת. לכן ההמלצה לבדיקת מעקב.

מנהל פורום סרטן השד