מתלבטת בין שתי דעות של רופאים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/07/2017 | 15:49 | מאת: מועד לממוגרפיה

בדצמבר 2016 עברתי ניתוח למפקטורי. במרץ 2017 סיימתי את סבב ההקרנות. האונקולוג שלי ביקש שאעשה ממוגרפיה ואולטראסאונד בחודש ספטמבר הקרוב. כירורג השד שהוא המנתח במקרה זה סבור שכיון שישנן עדיין אצלי השפעות מההקרנות רצוי לדחות את מועד הבדיקה מעבר לחודש ספטמבר 2017. אני מתלבטת אשמח לדעת את חוות דעתכם תודה

16/07/2017 | 16:52 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

ההחלטה היא לא כזו קריטית. בעקרון ההמלצה לחכות עם ממוגרפיה בין 6 ל-12 חודשים מסיום הקרינה, אז אם זה יהיה בספטמבר או 2-3 חודשים אחרי, ההבדל לא כזה דרמטי. אפשר למצוא מועד ביניים, בין ההמלצה של אונקולוג לזו של הכירורג, מאמינה שההבדל הוא לא ברמה של שנה אלא כמה חודשים...

16/07/2017 | 19:43 | מאת: תודה

פרט כאן את שאלתך למומחה רוב תודות על התשובה

מנהל פורום סרטן השד