ממצא באולטרה סאונד לאחר ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/07/2017 | 12:15 | מאת: ג'נט

שלום עשיתי ממוגרפיה ונשלחתי לאולטרה סאונד ויש ממצא היפואוקגני בקוטר 1.2 ס"מ יתכן דוקט מובלט מה זה אומר? האם עליי לדאוג או לפנות לרופא י ש לציין שאימי עברה כריתת שד בעקבות סרטן אשמח לקבל תשובה

15/07/2017 | 08:47 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

יתכן דוקט מורחב זה ממצא חסר משמעות (הרחבה של אחת מצינוריות החלב). האם המליצו על מעקב או משהו אחר? זה מה שקובע. אם הייתה סיבה לדאגה, היו מפנים אותך לביופסיה או כירורג שד. אם זה לא צוין, סימן שהתרשמו שזה חסר חשיבות

מנהל פורום סרטן השד