לטרוזול ויובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/07/2017 | 00:28 | מאת: נועה

סובלת מיובש קיצוני בנרתיק , כל המשחות וג'לים שניסיתי לא עוזרים, האם ניתן להשתמש במשחה עם אסטרוגן שאולי יכולה לעזור? ואם כן איזו?

15/07/2017 | 08:45 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

הי, בעיה מוכרת. לא כל האונקולוגים אוהבים את זה, אבל אני נוהגת להמליץ על וג'יפם (vagifem). - טבליות בשימוש מקומי. הספיגה היא מינימלית, ואף אחד עוד לא הוכיח שזה מזיק. תשאלי את רופא הנשים, מאמינה שיבקש אישור מאונקולוג מטפל (אז זה כבר תלוי בו). תבקשי מרופא נשים הסבר איך משתמשים. מקווה שיעזור

מנהל פורום סרטן השד