תוצאות בדיקה ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/06/2017 | 15:49 | מאת: לאה

אתמול עשיתי בדיקת ממוגרפיה ,היום קיבלתי תוצאות שבה כתוב: גוש?15מ״מ, רקמה בדימוי גוש?בצילום R.Cc רקמה פברוגלנדולרית- ריבוי כמותי דיפוזי של רקמה בלוטית. מה משמעות הדברים? האם יש מקום לדאגה?

29/06/2017 | 20:12 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

הי, ציינת רק חלקים מהדוח, בד"כ התיאור יותר מפורט, כולל התייחסות אם הממצאים חשודים או לא ואם דורשים התייחסות נוספת או המשך בירור. לכן קשה לי להתייחס או להגיד אם יש מקום לדאגה. תראי את הדוח המלא לרופא והוא ינחה אותך לגבי ההמשך.

מנהל פורום סרטן השד