נפיחות בבית השחי בצד שמאל

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/06/2017 | 22:24 | מאת: רחלי

שלום אני בת 39 +שלושה ילדים הקטן ביותר בן כשנה. סיימתי להניק לפני שלושה חודשים באיזור בית השחי השמאלי קיימת אצלי נפיחות לעומת הצד הימני ובנוסף עוד נפיחות באיזור ,אשר נראית גם כאשר הידיים צמודות לגוף(הכוונה לא רק בבית השחי ) האם זו רקמת שד? איך אדע? ומה ניתן לעשות על מנת להסיר זאת? לאיזה רופא עליי לפנות להיבדק? תודה.

28/06/2017 | 19:06 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

הי קשה לדעת מהתיאור שלך במה מדובר. עליך לפנות לכירורג/ית שד או כירורג/ית כללי/ת, יבדקו אותך בשלב הראשון, ואם יהיה צורך, יפנו גם לאולטראסאונד ו/או ממוגרפיה. ניתן למצוא כירורג במסגרת קופת החולים או בתי חולים או באופן פרטי...

מנהל פורום סרטן השד