זכאות לפי סל התרופות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/06/2017 | 19:08 | מאת: צפונית

עברתי ניתוח אונקופלסטי לפני כשנה. נכון להיום -קופ״ח לא מאשרת mastopexy בשד השני. האם הליך זה נמצא בסל?

17/06/2017 | 11:11 | מאת: ד"ר ליאור הלר

צפונית שלום, לפי הידוע לי קופת החולים מחויבת לאשר כל ניתוח בשד השני הקשור לבעיה רפואית. במקרה שלך הMASTOPEXY שנעשתה בשד הבריא נובע מהצורך להשיג סימטריה בין השדיים שנפגעה מהצורך לכרות את הגידול והשחזור האונקופלסטי. אם כך הם חייבים לתת ט 17 למסטופקסיה ולמען האמת אני מעולם לא נתקעתי בסירוב מצד קופות החולים במקרים באלה בהצלחה פרופ׳ ליאור הלר

מנהל פורום סרטן השד