שאלה...................

דיון מתוך פורום  סרטן השד

02/04/2017 | 21:39 | מאת: דנה

בבדיקת אולטרסאונד גילו לי גוש 18 מילימטר, bird 3 וצביעה היקפית עדינה בדופלר שאלתי היא מה זה אומר צביעה עדינה בדופלר ? זה מסוכן ?

03/04/2017 | 06:49 | מאת: פרופ' דינה לב

היי, צביעה בדופלר משמעה שיש כלי דם באזור הממצא. בפני עצמה ובהעדר ממצאים חשודים אחרים היא אינה ״מסוכנת״ מכיוון שהממצא אצלך הוגדר כBIRADS3 הוא לא עורר חשד אצל הרדיולוג. בד״כ במקרים כאלו, באם ממצא חדש, מומלץ לחזור על US בטווח של 6 חודשים בכדי לוודא כי ללא שינוי. במקרה הפרטני שלך חשוב כמובן שתתייעצי עם הכירורג המטפל בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד