פירוש תוצאות של ממוגרפיה ואולתרסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

20/03/2017 | 18:47 | מאת: ורד כהן

שלום רב. תוצאת הממוגרפיה: קישרית קטנה בזנב השד. BIRADS 2. א. ס.: בשעה 2 כ- 11 ס"מ מהפטמה מודגמת בלוטת לימפה כ- 7 מ"מ, תואמת לקשרית הממוגרפית. תודה מראש

20/03/2017 | 21:51 | מאת: פרופ' דינה לב

היי ורד, הבדיקות שצרפת מתארות ממצא שפיר, ככל הנראה בלוטת לימפה קטנה המצויה בתוך רקמת השד. כדאי להשלים את הבדיקה גם בבדיקה קלינית ע״י כירורג שד. הוא יוכל להמליץ לך, בהתאם לקבוצת הסיכון בה את מצויה ונתונים קליניים אחרים באם יש צורך בבדיקת הדמיה חוזרת לשם מעקב. בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד