ורידים כחולים שהופיעו בחזה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/02/2017 | 17:03 | מאת: סיון

שלום התחיל להיות לי יותר וירידים כחולים בחזה אבל הם לא בולטים ולא רואה איזה סימן מחשיד אחר, זה מסוכן? או זה הגיוני שיהיה? לא נראה לי שהיה לי בעבר שם ורידים אבל מה זה אומר ושלום התחיל להיות לי יותר וירידים כחולים בחזה אבל הם לא בולטים ולא רואה איזה סימן מחשיד אחר, זה מסוכן? או זה הגיוני שיהיה? לא נראה לי שהיה לי בעבר שם ורידים אבל מה זה אומר ועוד וריד סגלגל אחד אבל שוב הם לא בולטים רק נראים לעין תודה להתייחסותךעוד וריד סגלגל אחד אבל שוב הם לא בולטים רק נראים לעין תודה להתייחסותך

26/02/2017 | 14:59 | מאת: פרופ' דינה לב

היי סיון, קיום של ורידים ע״ג שני השדיים אינם בד״כ סימן מחשיד לסרטן. יחד עם זאת חשוב שתגשי לבדיקת כירורג שד שיוכל לקבוע באם את בקבוצת סיכון ולאחר בדיקה, האם את זקוקה להדמיה כלשהי של השד בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד