בדיקות תקופתיות למחלימה טרייה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/01/2017 | 12:39 | מאת: שירה

שלום רב. אובחנתי עם סרטן שד לפני 5.5 חודשים. עברתי ניתוח הסרת גידול מקומי (קטן), ללא גרורות. סיימתי חודש הקרנות, ללא כימותרפיה. ערכתי בדיקות דם בשבוע האחרון, כולל סמנים, והתוצאות טובות. מתי עליי לעשות ממוגרפיה ואולטרסאונד בפעם הבאה? האונקולוגית שלי כתבה הפנייה לעוד שנה ואילו שמעתי מנשים שעשו כבר אחרי חצי שנה מגילוי המחלה. תודה רבה לתשובתכם.

28/01/2017 | 19:57 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

ערב טוב המלצה לביצוע ממוגרפיה לאחר טיפול קרינתי - בין 6 ל12 חודש ולאחר מכן במידע באין ממצאים חריגים בבדיקה- פעם בשנה בברכה

מנהל פורום סרטן השד