סיוע נפשי לחולות סרטן השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

20/02/2002 | 00:04 | מאת: עטרה

ברצוני לברר האם קיימת קבוצת תמיכה שיכולה להתאים לאחת ממכרותי. מדובר באשה בת 50 בערך שעברה כריתה והחלימה, בבדיקה שגרתית בשל הסיכון נבדקה בתה עוד בתקופה שהיניקה, ונתגלה גוש ממאיר. לצערינו הבת נפטרה, האם אינה מצליחה להתגבר למרות שהיתה בטיפול פסיכולוגי. היא מעונינת להכיר אמהות כמוה. אשמח להעביר אליה כתובות.

20/02/2002 | 12:21 | מאת: צוות אחת מתשע

לעטרה שלום רב, את מוזמנת להתקשר למרכז הישראלי לעזרה עצמית, לליאורה, 036200259, בימים א'-ה' כמו כן, את יכולה לפנות לארגון - חסן - חולי סרטן נלחמים - בטלפון 1700506600 במכון שרת בירושלים קיימות קבוצות תמיכה שונות לנשים חולות ולבני משפחותיהן. את יכולה להתקשר לאילנית חסון - 026777398, או 026777111 ביפר 32603. אם כי לפי הפירוט שבידינו, אין במכון קבוצה מתאימה בדיוק למצב הקשה שבו נמצאת חברתך. (אנו נאלצות לכתוב את מספרי הטלפון ללא מקפים, כי האינטרנט הופך את המספרים) בברכה, צוות אחת מתשע

21/02/2002 | 15:11 | מאת: עטרה

לצוות אחת מתשע! הרבה תודות על ההענות המהירה לבקשתי. אעביר את מספרי הטלפון לחברתי. האם ידועה לכם פעילות קבוצתית כל שהיא באיזור השרון?

26/02/2002 | 06:01 | מאת: יונה

עטרה שלום, ח.ס.ן היא עמותה של חולי סרטן וקרוביהם להתמודדות נפשית עם מחלתם, לתמיכה ועזרה עצמית והדדית. קיימת היום קבוצת תמיכה בכפר סבא בהנחייתו של בועז שביט ואפשר להתקשר אליו ישירות 278154 052. בקרוב תיפתח גם קבוצה בהרצליה בהנחייתה של נריה קרין. פרטים אפשר לקבל אצל ורד - 9505535 09 או 562612 054 את גם מוזמנת לבקר באתר www.hosen.co.il נ.ב. יש הרבה מקום בעמותה למתנדבים חדשים ואת מוזמנת להצטרף אישית. תוכלי לפנות לורד חג שמח יונה

28/02/2002 | 23:50 | מאת: עטרה

תודה על האינפורמציה אעביר אותה לחברתי. האם ידוע לך אם הקבוצה בכפ"ס מקבלת משתתפות נוספות? כלומר האם זו קבוצה "פתוחה" או "סגורה" ? האם ההשתתפות כרוכה בתשלום, אם כן, כמה? ובאיזה תחום אתם זקוקים למתנדבים?

מנהל פורום סרטן השד