צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/05/2016 | 08:48 | מאת: עדי

ממליצה מאוד לעשות אצל פרופ' רבינוביץ צילום רחם. הוא עדין ומתחשב ואחרי שכל כך נבהלתי מהתגובות בכל הפורומים הוא היה ממש מרגיע והבדיקה עברה ללא כאבים וגם אחרי לא היה כאבים כלל! כדאי מאוד לעשות בפרטי ולא בבתי חולים ציבוריים כי גם התורים קרובים יותר והיחס אחר לחלוטין!

23/05/2016 | 10:59 | מאת: מטופל"שית

שבצילום רחם זה לא תלוי רק ברופא אלא גם במבנה הרחם ובחסימה אם יש... כך שיכול להיות רופא מדהים וזה עדין יהיה גיהנות ויכול להיות רופא אנטיפט והבדיקה תעבור בשלום. כמו בכל דבר בחיים צריך לנשום עמוק ולמצוא את זה שגורם לנו להתחבר אליו בכל הנושא הזה של פוריות על אחת כמה וכמה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה