מעקב זקיקים - האם יתרחש ביוץ החודש?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

17/04/2016 | 16:22 | מאת: דליה

שלום רב, אני מאובחנת כפוליצסטית הרופא נתן לי החודש 2 כדורי איקקלומין מהיום ה-5 למחזור, בנוסף לזריקת אובירטל שהוא אמר שיעדכן אותי מתי להזריק- היום ה13 למחזור מעקב זקיקים שחלה ימנית - זקיק 9 מ"מ שחלה שמאלית - זקיק 9.5 מ"מ עובי רירית 7.1 אסטרדיול - 257 פרוגסטרון - קטן מ0.8 האם יתרחש ביוץ החודש או שאבד החודש ? התוצאות תקינותת יכול להיות שהביציות יתפתחו ?

25/04/2016 | 09:17 | מאת: מטופל"שית

לפי הנתונים זה נראה כאילו את עוד לפני ביוץ ...גודל הזקיקים ממש נמוך לביוץ. לדעתי תני לזה עוד יומיים שלושה ויכול להיות שיתפתח ביוץ. או שיכול להיות שאיקוקלמין פחות משפיע עליך. מחכה לעדכונים.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה