טיפול בהזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/04/2016 | 14:36 | מאת: אושרת שי

שלום לכם אני עשיתי הזרעה בתאריך 3/4/2016 ביום ראשון עשיתי בדיקת דם אחרי 10 ימים יצא שלילי מה עושים במצב כזה מחכים למחזור מחכה לתשובה תודה ביי

15/04/2016 | 14:35 | מאת: טניה

היי זה מאוד מוקדם אם לקחת אוביטרל . צריך לחקות 14 יום אחרי זריקה ואם על בסיס טבעי תעשי ביום ראשון שוב .בהצלחה .אני עשיתי 14 יום אחרי זריקה ויצא חיובי

16/04/2016 | 22:36 | מאת: אושרת שי

שלום לך זאות אושרת עם ההזרעה מה הטלפון שלך אני ישמח לדבר איתך בטלפון שתדריכי אותי תודה ביי

25/04/2016 | 09:16 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום בברכת שהייה קצרה ופוריה איתנו. אני מסכימה עם טניה - 10 ימים אחרי ההזרעה זה ממש מוקדם. מה גם שבטיפולים נכון יותר לעשות בדיקת דם 14 יום אחרי. מקווה שעשית שוב - ומקווה שהתוצאה יצאה חיובית ...נשמח לעדכונים

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה