ערב טוב מטופל"שית קודם כל מה שלומך?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/03/2016 | 19:31 | מאת: טניה

את זוכרת לפני 4-5 שנים הייתה כאן בחורה בשם עלמה ? שהיו לה הרבה הפלות חוזרות ברך 10. רצתי לדעת מה שלומה ? הריון ? משהו ? גם הייתה כאן מיכל2 מהצפון .כל פעם שהייתה נכנס לכאן וכותבת "מגילת אסתר " . מקווה שאת זוכרת למי אני מתכונת .

18/03/2016 | 14:58 | מאת: שיר

20/03/2016 | 11:53 | מאת: מטופל"שית

לא. לצערי אין לי מושג מה קרה איתן ... ישנן בנות שנשארות בפורום גם לאחר הקליטה של ההריון וישנן כאלה שממשיכות הלאה. אני מקווה ששלומן של כולן טוב, ומאמינה שהן בסדר :) מה שלומך? איך מתקדם הטיפול?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה