חדשה וצריכה תמיכה.....

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/02/2016 | 13:10 | מאת: עינתי

אז...... חצי שנה אחרי שזרקנו את הגלולות בטקס חגיגי ומרגש הבנו שאולי כדאי להבדק ואכן מצאנו בעיונת קטנטנה בספירת הזרע של בעלי. היום קיבלתי מחזור אחרי ההזרעה השנייה והאמת- קשה לי! אני יודעת שאנחנו רק בהתחלה ושתי הזרעות הן כלום כמעט ובכל זאת עולות שאלות ועולים פחדים- אולי המסע יהיה ארוך וקשה ממה שחשבתי וקיווית? בכל מקרה החלטתי להחליף רופא וביום חמישי תור לרופא החדש. נקווה שבפעם השלישית נצליח!

28/02/2016 | 14:26 | מאת: טניה

תכנסי לפורום תפוז בואו לדבר על זה - תפוז האתר פעיל יותר מזה

02/03/2016 | 09:05 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום בברכת שהייה קצרה איתנו. אכן בתוך התהליך הזה מימד הזמן מקבל משמעות חדשה. אני זוכרת שחשבתי לעצמי שאם הייתי יכולה לעבור 4 הפריות בחודש הייתי עושה את זה רק לא לחכות... נדרשת מאיתנו סבלנות רבה וזה החלק הכי קשה בתהליך. אנחנו כאן כדי לחבק בעיקר, לייעץ ולהיות אוזן קשבת. שולחת חיבוקים חמים.

03/03/2016 | 13:17 | מאת: עינתי

הלכנו היום לרופא חדש ומתברר ששתי ההזרעות שעשינו לא היו יעילות ביותר כי לא קיבלתי הורמונים לפניהן! מאד הרגיז אותי הרופא הקודם פשוט "ניסה" את ההזרעות הלי לעשות באמת כל מה שצריך כדי שיצליח. נקווה שעכשיו עם הרופא החדש התוצאות יהיו אחרות. בכל מקרה הוא כבר אמר נו שלדעתו ivf יהיה יעיל יותר אבל ניתן להזרעות עוד ניסיון אחד....... אז היום אני אתחיל להזריק לעצמי ואני מתה מפחד מתופעות הלוואי של ההורמונים

04/03/2016 | 08:29 | מאת: טניה

איזה מינון קיבלת ?

09/03/2016 | 13:56 | מאת: מטופל"שית

אפשר לעשות הזרעות גם על ביוץ טבעי - האם עשית בדיקות ביוץ? דם ואולטרסאונד? ברור שיש אפקט חזק יותר כשמקבלים הורמונים כי מוודאים ביוץ חזק. מה הסיבה שהרופא רוצה לגשת ל-IVF? האם יש לכם בעיה מוגדרת?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה