דחוף למטופלשת ולכל מי שמבינה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/12/2015 | 23:11 | מאת: שירה

היי לכן אני בת 25 לאחר הפרייה ראשונה שלא הצליחה בה הוחזרו שני עוברים..לפני כשלושה חודשים יש לציין כי הבעיה היא במורפולוגיה של הזרע סהכ אני נבדקתי בכל הבדיקות הדרושות כולל צילום רחם והיסטורסקפיה שהכל יצא תקים. החודש עברתי החזרה כפולה 4.12 הוחזרו שני עוברים של יום שלישי ו6.12 הוחזר בלסטוציסט .. בטא 16.12 כעבור 12 יום יצא 51 כעבור יומיים יצא 82 ביום ראשון יצא 122 והיום 22.12 יצא 217.. כמו כן אין עלייה תקינה .. למישהי קרה מקרה כזה?? איזה הריון זה יכול לביות ???

04/01/2016 | 20:21 | מאת: מטופל"שית

היי - רק עכשיו התפניתי לכתוב - אני חולה כבר שבוע. האם ישנה התקדמות עם בדיקת הבטא? לידיעתי הבטא צריכה להכפיל את עצמה במינימום 1.5 / כל 48 שעות.

15/01/2016 | 15:35 | מאת: שירה

אז ככה הבטא המשיכה לעלות וגילו את השק בשבוע חמישי וקצת יותר... חיכתי המשכתי את התמיכה ומעקב אחרי בטא ופרוגסטרון הפרוגסטרון לא המשיך לעלות יותר מ27 .. הבטא בשבוע 8 עמדה על 8000 אך ללא תוכן בשק. השק לא היה נראה סדיר . נבדקתי אצל כמה רופאים.. כולם אמרו שההריון הזה לא נראה משהו... כבר לא היה לי מה לעשות אלה לקחת ציטוטק... האם הריון הבא יכול להיות תקין? וכמה זמן כדאי לחכות ולחזור לטיפולים?? אני כבר נורא רוצה להיות אמא אני בת 25 ללא שום בעיה רק בעיה במורפולוגיה של בעלי.. איך קורה דבר כזה שהשק מתפתח ריק

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה