אמא של מטופלת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/12/2015 | 13:23 | מאת: אמא

בתי אמורה לעבור הליך הפריה חוץ גופית בקרוב. בתי מעדכנת אותי מעט לגבי ההליך ואני בספק אם תסכים שאלווה אותה ביום ההפריה שלהבנתי כרוך בהרדמה כללית. אשמח לקבל מהקוראות שעברו טיפול כזה הנחיות טיפים או כל דבר אחר שיעזרו לבתי לעבור את הליך ההפריה בקלות ובשלום.

16/12/2015 | 16:00 | מאת: מטופל"שית

קודם כל שולחת לכן חיבוקים חמים. כל הכבוד לך שאת מעורבת בתהליך ושאת מכבדת את הבת שלי מספיק בשביל לתת לה לבחור. תהליך ההפריה בעיני היה די פשוט מבחינה פיזית (זה מאד אינדיבידואלי חשוב לציין ) מבחינה נפשית לפחות הפעם הראשונה היא קצת יותר קשה. מדובר על הרדמה של כ-20 דק' והתאוששות של עוד כ-20 דק'. לא אמורות להיות יותר מידי תופעות לוואי (אולי קצת כאבים שמזכירים כאבי מחזור) חשוב לשתות הרבה מים. קל יותר לעשות שאיבה על שלפוחית מלאה. נשמח להיות פה בשבילכן. מחזיקות לכן אצבעות.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה