נישה בצלקת ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/06/2015 | 11:40 | מאת: טלי963

שלום לכולם אתמול הייתי ביעוץ אצל פרופסור משיח. מצילום רחם שלי ומבדיקת אולטראסאונד עולה שיש לי נישה בצלקת מניתוח קיסרי והיפרדות כמעט מלאה של הצלקת. הוא אמר שזה ממש מסוכן לי להיות בהריון במצב כזה ואני עלולה למות מקרע בצלקת. הוא הפנה אותי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית אצל בן שלו שאמור לבדוק את הנישה והלחליט האם ניתן לתקן ואם כן באיזו שיטה - לפרסקופיה או היסטרו ניתוחי. מישהי אי פעם עברה ניתוח כזה? תודה

11/06/2015 | 10:56 | מאת: מטופל"שית

סורי לא נתקלתי בה אף פעם. איך הוא גילה את זה? אני אחרי שני ניתוחים קיסריים ואף פעם לא דיברו איתי על זה ... מתעניינת :)

13/10/2016 | 17:04 | מאת: אביטל

היי, גם לי אבחנו את זה לאחרונה... אני אשמח אם תשתפי נותחת בסוף, ואם כן איפה ומה תוצאות הניתוח. תודה רבה, אני בחרדה גדולה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה