לפני טיפול vf

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/05/2015 | 14:41 | מאת: ליהי.

אני בתחילתו של טיפול ו מרגישה מועקה גדולה אחרי תוכנית הטלוזיה שראיתי. אולי כדאי לי להפסיק כי גם.ככה אין הרבה סיכוי להצלחה.

10/05/2015 | 20:53 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום... בברכת שהייה קצרה. ההחלטה לשאלה זו היא רק שלך! ואין שום דבר שנוכל להגיד כדי לגרום לך להחליט החלטה נכונה. מצד אחד - אני חושבת שיש היום הזנייה בכל התהליך של הטיפולים וכי הרבה רופאים הפכו להיות 'מחפשי זהב' במקום לעשות את זה מתוך שליחות. יחד עם זאת לאורך השנים שלי בפורום נתקלנו בכ"כ הרבה סיפורי הצלחה, כ"כ הרבה ניסים, שקשה לי להגיד לך לעצור. אני רוצה שתדעי שמה שלא תבחרי אנחנו כאן בשבילך! מחבקים ואוהבים. נשמח לשמוע קצת על התהליך - מה הביא אותך לIVF?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה