אנדמוטריוזס וטיפולי פוריות – בקשות להמלצות/אזהרו

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

03/03/2015 | 19:05 | מאת: ענת

היי, אני לקראת טיפולי פוריות. מחפשת המלצות/אזהרות לרופאים מומחים ל-IVF שמבינים את המורכבות של אנדומטריוזיס והורמונים בכלל ומעל גיל 40. תודה רבה!

05/03/2015 | 09:06 | מאת: מטופל"שית

היי ענת, הנטייה שלנו בפורום היא לא להמליץ לטוב ולרע על רופא מתוך האמונה שבתהליך הזה חשוב מאד התחושה האינדיבידואלית. אני יכולה להגיד לך שאני טופלתי אצל רופא שלא בטוח שמישהי אחרת היתה נהינת ממנו כמוני כי בתוך התהליך כל אחת מאיתנו מחפשת משהו אחר. חשוב מאד לבדוק את הכימיה שלך עם הרופא ושהוא יודע להכיל את מה שאת צריכה פיזית ונפשית. מאחלת לך המון בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה