בת 29 קצת מיואשת ומחפשת מישהי לדבר איתה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/02/2015 | 08:33 | מאת: נירית

יש לי שחלות פוליציסטיות, היריון ראשון עם אסטרופם ואיקקלומין. נכון לכעת מנשה מעל שנה אחרי 4 סבבי איקקלומין + 2 טיפולי הזרעות ללא הצלחה. הייתי שמחה לדבר עם מישהי כדי לשאוב עידוד. הכיח קשה זה המצב הנפשי בו אני שרויה מהמחשבה שאני אולי לא אביא ילדים יותר. אם יש מישהי אני אשמח

11/02/2015 | 14:54 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום. ננסה לחבק / לשתף ולתמוך כמה שרק אפשר. אם הבנתי נכון יש לך כבר ילד אחד בבית וכרגע את בטיפולים לילד השני - נכון? אני חייבת להגיד לך שלי יש בבית 2 ילדים מקסימים (בן ובת) מטיפולי פוריות. ולי זה היה ברור שניצחתי במלחמה פעם אחת ואנצח שוב! אשמח לשמוע קצת יותר פרטים - מה הבעיה? מה ניסית עד עכשיו? מה היה בפעם הקודמת?

15/02/2015 | 11:28 | מאת: נירית

15/02/2015 | 11:30 | מאת: נירית

היי, כן יש לי ילדה אחת. תכף בת שנתיים :) אותה הצלחתי להביא עם איקקלומין ואסטרופם. אחרי סבב שני של איקקלומין. הפעם- ניסינו 4 סבבים של איקקלומין ואנחנו כבר אחרי שתי הזרעות וללא הצלחה. יש לי שחלות פוליציסטיות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה