מאוכזבת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/01/2015 | 07:53 | מאת: מירה

שלום לכולן מה שלומכן? לפני כחודש עדכנתי פה שעברתי ivf ראשון החזרת עובר אחד לאחר שעשר ביציות נשאבו ו 6 הופרו, לאחר חמישה ימים של ההחזרה קיבלתי מחזור, לפי הרופא כנראה התמיכה ( 3 נרות אנדומיטרין ביום) לא הספיקה. שיערתי כי לאחר ההחזרה 5 עוברים הוקפאו והכל טוב ויפה, אף אחד לא הסביר או נימק שיש מצב שהעוברים לא יוקפאו בגלל חוסר התפתחות, חיכיתי שהמחזור יסתיים ופניתי שוב לרופא שלי בכדי לקבוע תור להחזרה שנייה היות ואני יודעת שיש עוברים, ( כל הטיפול הוא בפרטי לכן צפיתי ליותר יחס ואחריות) אתמול חודש אחרי ההחזרה אני מקבלת מכתב שאף אחד מהעוברים אחרי ההחזרה, ( אלו שהיו אמורים להתפתח מסבר) לא שרדו, לא ידעתי שדבר כזה אפשרי בכלל הייתי בטוחה שאם הם הופרו עברו ישר להקפאה, בגלל שהמכתב הגיע באיחור לא התחלתי טיפול של הזריקות, היום התור לרופא בגלל שהייתי אמורה ללכת לקבוע החזרה, אני מאוד מאוכזבת ולא יודעת איך לקבל את זה, איך ייתכן שלא עדכנו אותי טלפונית ועוד יותר למה כל החמש שהיו לא שרדו, פניתי ל ivf אחרי שנתיים של נסיונות והזרעות, הבעיה לא אצלי ולא אצל בעלי, אבל אני מודאגת איך ייתכן שאף אחד לא שרד.... מקווה שיהיה בסדר... שבת שלום מירי

03/01/2015 | 12:09 | מאת: מטופל"שית

אני לגמרי מבינה אותך. אצלי תמיד היו המון ביציות ( בין 9-11 ביציות מופרות) אולם אף פעם הן לא היו באיכות של הקפאה. גם אני ובעלי מה'לא מוסברים' וזה מאד מתסכל. קודם כל לגבי החודש שלא התחלת לקחת זריקות - לא להגיד נואש. לכי על מחזור טבעי - תעשי מעקבי ביוץ ואולי אפילו אוביטרל אבל אל תוותרי על החודש. לגבי עיניין העדכונים - גם אני הייתי בטיפול פרטי דרך המדיקל סנטר ובחיים לא קיבלתי מכתב שהם לא מוקפאים - תמיד שאלתי את הרופא לאחר השאיבה. מחזיקה לך אצבעות ומחכה לעדכונים. שבת שלום

04/01/2015 | 14:43 | מאת: מירה

תודה רבה על העידוד את תמיד גורמת לי לחייך בתגובותיך. בשישי הייתי אצל הרופא והתחלתי סבב חדש לקראת השאיבה כי הוא אמר שזה בסדר מבחינת התאריכים, אעדכן בהמשך בעה בשורות טובות. המשך שבוע מצויין מירה

07/01/2015 | 15:35 | מאת: מטופל"שית

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה