איך מצליחים לשמור על שפיות??

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/11/2014 | 14:21 | מאת: מאור

שלום לכולן, אני בת 34, מנסים כבר שנה להיכנס להריון, אנחנו מהזוגות הלא מוסברים... הכל תקין ב"ה ולא מצליחים!! עברתי כבר 3 הזרעות, בדרך לעוד הזרעה החודש, והרופא שלי אמר שאם הפעם זה לא יילך אז נעבור להפריות. לא צריכה להסביר כמה הרצון עז להריון, סביבי כולן עם ילדים ומרגישה שרק אני נשארת מאחור. אני נהיית עצבנית שאני ליד נשים בהריון או נשים עם ילדים, מנסה כמה שפחות ללכת לאירועים שבהם אני יודעת שיהיו ילדים ואני כבר מתחילה להישתגע.... מה עושים?? איך עוברים את התקופה הזו? יש לציין שיש לי בעל מדהים שתומך אוהב ועוזר!! פליז תעזרו לי!!!! תודה ושנתבשר רק בבשורות טובות....

10/11/2014 | 16:44 | מאת: רדה

שלום לך, אני בת 23 ונמצאת באותה סיטואציה כמו שלך סיימתי טיפול באקקלומין והזרקתי אוביטרל ביום חמישי, יומיים אחרי הופיעו כאבים בפיטמות ונפיחות בחזה מה שקורה לי לפני מחזור משתדלת לא להיות שלילית ואת הבדיקת הריון צריכה לעשות רק בעוד שבועיים...עד אז אשתגע...מנסה למצוא מי יתן לי תשובה מרגיעה מאז הופעת הסימנים אז ללא הצלחה. הדבר היחיד שנותר לנו לעשות זה להאמין שהקדוש ברוך איתנו!! בהצלחה ובשןרות טובות.

11/11/2014 | 09:20 | מאת: מאור

אוביטרל הוא כמו הורמון הריון... את יכולה להרגיש תחושות של הריון, מאחלת לך שהשבועיים יעברו הכי מהר שאפשר שלבסוף תקבלי תשובה חיובית!! הקדוש ברוך הוא איתנו והוא לא פוסח על אף אחת!!!!!

11/11/2014 | 14:07 | מאת: נטלי

מאמי אני בת 25 גם מנסה להביא ילדים לעולם יחד עם בעלי האהוב שממש תומך אני חולה על ילדים וכבר 3 שנים בטיפולים בהתחלה זה היה iui ועכשיו ivf זה ממש קשה כל מה שאנו עוברות ושכל החברות האחים המישפחה כולם כבר עם ילדים וכל הזמן אני אומרת נו מה איתי? אבל אנחנו צריכות להיות רגועות ולא להתייחס לכמות הפעמים שאומרים לנו נוווו מה קורה עם ילדים ומתחילים להסביר לנו שיש לזה טיפול אל תתיחסי אין לך מה להאשים את כלהקטנטנים שסובבים אותך תפזרי אהבה ורוגע זה יעזור לטיפול אני יודעת שאת קצת יותר גדולה ממני ואני לא צריכה להסביר לך דברים אבל קחי עצה מצעירה ותמשיכי בכל הכוח בסוף זה יבוא אם את רוצה מספר הטלפון שלי זה 0508898529

11/11/2014 | 21:03 | מאת: מאור

תודה נטלי אולי יום אחד עוד אתקשר אלייך תזהרי חחחח... ביום שאני מקבלת מחזור אני ממש עצבנית, ממש בלחץ ודיכי כזה... אני מנסה להיות יותר רגועה וחושבת תמיד חיובי.... פשוט ההמתנה הזו משגעת אותי, אני בן אדם שאין לי דחיית סיפוקים, אם אני רוצה רוצה משהו אז זה כאן ןעכשיו :) ובהריון זה לא יכול להיות ככה... אבל עושים הכל בשביל שזה יקרה... תודה לכל העונות, מעריכה זאת מאוד!!!!!

13/11/2014 | 17:38 | מאת: שרית

אני ממש מבינה את התחושות שלך.. מאחלת לך שבקרוב מאוד תצליחו להכנס להיריון. בנתיים תעשי רק מה שעושה לך טוב, גם אם זה אומר קצת להתרחק ולהמנע מלקבל הערות מכולם לגבי ילדים. בהצלחה, שרית

19/11/2014 | 08:50 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה ובברכת שהות קצרה איתנו עם אמונה לבשורות טובות ובמהרה! אני זוכרת את הייאוש הזה...הייתי בת 30 וכ"כ רצינו ולא הבנו למה זה לא מצליח. כל הבדיקות יצאו טובות ואין הסבר מדעי למה זה לא מצליח. בהתחלה התכחשתי שאני בטיפולים...זה רק הזרעה...זה רק להגדיל את הסיכויים תירצתי לעצמי ואז הפריות ...והייתי ממש מיואשת, מבויישת, כעוסה. כל מי שהיה מסביבי זה נראה כאילו הוא נקלט מהאוויר - ואני נלחמת, מודדת, סופרת.... אין לי פתרון קסם. לאט לאט עם הזמן תביני שזו מלחמה שאת הולכת לנצח בה! ואני אומרת לך מניסיון - ניצחתי פעמיים!

19/11/2014 | 19:11 | מאת: מאור

היי מטופלשית... תודה על העידוד, מאוד מזדהה עם מה שרשמת לי פה, חופשי זה נראה כאילו כולן נקלטת להריון מהאוויר ורק אני מאחור... כל יום רואה עוד מישהי בפייסבוק בהריון וזה עוד יותר מכניס ללחץ... אני יודעת שאין פתרון קסם אלא להמשיך להיות חיוביים ולהאמין שזה יגיע בדרך זו או אחרת... רוצה כבר ככ לחוות הריון וכמובן להיות אימא, גם בעלי מאוד רוצה.... דווקא האנשים סביבי לא מלחיצים או מציקים אבל אני בטוחה שכולם אומרים:"איזה מסכנים, בטח מנסים מלא זמן ולא מצליחים, בטוח יש להם בעיות"...:) נתפלל חזק בתקווה שתפילותינו ייענו בהקדם

23/11/2014 | 21:19 | מאת: חלי

ממליצה לך לנסות באסף הרופא אצל פרופסור רזיאל ...הזרעות לא כל כך מועילות פשוט הם עושים את ההזרעות כי זה הנוהל חייבים אני הייתי באותה הצלחה .בסוף עשיתי הפריה ומטיפול ראשון נקלטתי ,נכון הטיפול לא קל בגלל הזריקות בכל אופן המון המון בהצלחה.....

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה