התגעגעתי אז באתי...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/10/2014 | 22:23 | מאת: מטופל"שית

היי בנות, חזרתי! תיכף מסתיימת לה חופשת הלידה ואיתה מתחילים לתרגל שגרה. החגים והתינוקת הקטנה די סחפו אותי למערבולת עייפות...אבל די! באתי כדי להישאר! אז למי שעוד לא ממש מכירה אותי...אני בפורום כבר כמעט 4 שנים עם 2 ניצחונות פרטיים (הראשון יחגוג 3 בקרוב) אני חובקת בן ובת מקסימים משני סבבים של טיפולי IVF. אני מה'לא מוסברים' עברתי הריון של שלישייה שדולל לתאומים שנפלו בשבוע 14 ואני באה עם מסר מאד ברור - באנו לכאן כדי לנצח! ואנחנו לא נוותר עד שזה יקרה ... אז קדימה - תחלקו, תשתפו, תפתחו ...ביחד נעבור את המסע המדהים / ארור (תלוי בנקודת המבט) הזה לנצחון הפרטי שלכן. אני כאן בשבילכן. שיהיה אחלה שבוע

21/10/2014 | 17:59 | מאת: הריונית

הי מטופלש"ת מלא זמן רציתי לשאול ולא היה לי נעים ועכשיו נתת לי כייף לעשות זאת. הצילו ! מה זה ההקאות והבחילות האלה? שבוע 7 אחרי 4 ivf בע"ה מקווה שיהיה בסדר הכל מתי ההקאות נגמרות? זה נורמלי? זה מריבוי ההורמונים שקיבלתי? אני ממש סובלת בוקר וערב ובקושי מכניסה משהו בשביל לא להקיא אותו אח"כ תודה :)

21/10/2014 | 18:42 | מאת: קרן

זה מאוד אינדיבידואלי, מאפס בחילות לאורך ההיריון עד בחילות קשות לכל אורכו (חס וחלילה, ונדיר מאוד). אבל בדרך כלל הבחילות חופשות בסוף השליש הראשון, סביב שבוע 13-14. בהיריון הראשון שלי היו לי בחילות קלות והן באמת חלפו סביב השבועות האלה. בהיריון השני היו לי בחילות קשות בהרבה מלוות בהקאות יומיומיות (איכס....), והן נמשכו עד שבוע 15-16. אבל אז לפחות עברו לגמרי. תחזיקי מעמד!

22/10/2014 | 15:15 | מאת: מטופל"שית

קודם כל ברוכה הבאה! איזה בשורות מדהימות לפתוח איתם את המחשב!!!! לצערי או לשמחתי כל נושא הבחילות הקאות הוא אינדיבידואלי... ואינו קשור לטיפולים. אמור לעבור עד שבוע 13 אבל גם כאן אין הבטחה. יכול לעבור לפני יכול להישאר גם אחרי... מה שבטוח שזה יסתיים אחרי 9 חודשים :/) ואחרי מה שעברנו - מה איכפת לנו להקיא קצת ;-)

11/11/2014 | 13:57 | מאת: נטלי

העלית לי חיוך אני אחרי החזרת אוברים ומחר צריכה לעשות בדיקה אני בלחץ נוראי תודה לך על העידוד

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה