צילום רחם ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/09/2014 | 12:32 | מאת: דידה

היייי המחזור שלי סדיר ומדוייק אך החודש עשיתי צילום רחם ולא קיבלתי מחזור. האם מישהי יודעת על איחור במחזור בעקבות צילום רחם? האם הצילום גורם לנזק כלשהו? תודה..

14/09/2014 | 21:33 | מאת: קרן

לא רוצה לטעת תקוות שווא, אבל האם יכול להיות שאת בהיריון? ידוע שצילומי רחם עצמם מעלים את הסיכוי לקליטה להיריון באותו חודש, משום שהצילום עצמו "מנקה" ופותח את החצוצרות. אם התשובה שלילית אז רוב הסיכויים שזה מקרי, או שהלחץ עצמו מכל הטיפולים גרם לך לאיחור. אין ככל הידוע לי שום דבר בצילום הרחם עצמו שיכול לגרום לאיחור בקבלת מחזור. נשמח לעדכונים ושיהיה המון בהצלחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה