שלום. חדשה כאן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

05/08/2014 | 00:49 | מאת: דנה

שלום לכולן אשמח להצטרף אליכן... בת 44. ילדתי ילד חמוד בגיל 43 מהריון ספונטאני וכעת מעוניינת בילד נוסף. יש לי fsh שנע בין 12 ל 16. משתנה מחודש לחודש. אתן מכירות בנות בגילי שהצליחו? אני רוצה לפנות לרפואה משלימה ומתלבטת בין דיקור וצמחי מרפא לבין נטורופתיה בשילוב רפלקסולוגיה. מה כדאי? דנה

13/08/2014 | 09:56 | מאת: קרן

יש הצלחות בגיל הזה, אבל הן מעטות. העובדה שילדת בגיל 43 ומהיריון ספונטאני מעודדת כמובן. את רוצה ללכת רק על רפואה משלימה? כלומר בלי טיפולים? אני אישית לא כל כך מתמצאת בזה אבל יש מי שמאמינות שזה מאוד עוזר. אולי נועה תיכנס ותוכל לייעץ לך.

18/08/2014 | 16:47 | מאת: דנה 407

היי קרן תודה על התשובה. אני ממשיכה עם הטיפולים. אני בסבבים טבעיים, כלומר, בלי הורמונים. למרות כל ההורמונים שניתנו לי בעבר, יש לי תמיד רק זקיק אחד, לכן החלטנו בלי הורמונים. מקווה שהרפואה המשלימה תעזור. חשבתי שאולי יש כאן בנות שמטופלות ברפואה משלימה ויכולות לייעץ לי דנה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה