עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/07/2014 | 22:56 | מאת: סתם אחת

שלום רב, אציתי לשאול אם מישהי מכם יודעת מה גורל עוברים מוקפאים לאחר מספר שנים ? לפני כ-10 שנים עברנו טיפולי פוריות ב-2 בתי חולים שונים. בכל אחד מהם, נשארו מספר עוברים מוקפאים (2-3). כעת, בגילי המופלג (44) אני שוקלת להחזירם. האם לדעתכם יש סיכוי שהם הושמדו בלא ידיעתנו ?? מה דעתכם על החזרת עוברים ביל כה מופלג ? אני מתה מפחד...

21/07/2014 | 23:03 | מאת: נועה

האמת אני ממש לא יודעת ומאד אשמח אם תאירי את עיננו. לדעתי אסור להם לעשות כל דבר ללא הודעה רשמית ותאום איתך... נשמח לשמוע! אני לא מפחדת מגיל 44. השאלה היא איך את מרגישה עם זה. הריון בסיכון גבוה יותר, אמא מבוגרת יותר, וכו'. אם את סבבה עם הכל - GO FOR IT

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה