מזל טוב! - באיחור של חודש

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/06/2014 | 14:34 | מאת: שלי

לא יודעת אם אתן זוכרות אותי... לא נעים, אבל כמעט שכחתי להודיע. חודשים מטורפים עברו עלי. במזל טוב נולדה לי בת! אחרי שמונה שנים מהראשונה, ושלוש שנים של ניסיונות סוף סוף זכיתי! על הצד העצוב - בעלי לא זכה לראות אותה. הוא נפטר מהסרטן חודש בדיוק לפני הלידה. היום היא כבר בת חודש וחצי, מתנה נפלאה בים של עצב והתמודדות. רציתי להודות לכולכן. הפורום שלכן נתן לי תמיכה אדירה בחודשים קשים במיוחד בעצות, ביעוץ, ובעידוד תמשיכו לעשות חיל ולעזור לעוד אמהות בדרך מאחלת בהצלחה לכולן

17/06/2014 | 10:41 | מאת: קרן

ואו, שלי, אני לא יודעת מה לכתוב. כמובן מזל טוב ענקי, אבל איזו הודעה מתוקה-מרירה.... כל כך עצוב לשמוע על בעלך,ואני יכולה רק לדמיין את הקושי שעובר עלייך ועל הבת הגדולה יותר. מצד שני, איזו נקודת אור ענקית בשבילכן בתוך כל העצב והאבל, וסוג של אושר שהיה לו ברגעיו האחרונים, אני מניחה, לדעת שיש לו המשכיות בעולם הזה. אם יש לו משפחה קרובה (אחים, הורים), אני בטוחה שגם בשבילם זו נקודת אור. תהיי חזקה יקירתי. גדלי את הבנות באושר, ואל תשכחי לתת לעצמך לבכות ולהתפרק כשצריך, ולהיעזר בכל מי שאפשר. ואם יבוא לך, נשמח שתבואי להמשיך לעדכן מדי פעם, ברגעי משבר או אושר, כרצונך.

22/06/2014 | 14:27 | מאת: מטופל"שית

שלא תדעי עוד צער! שתדעי רק ימים של אושר ונחת מהקטנה. מחבקים מרחוק (((())))

25/06/2014 | 09:22 | מאת: נועה

כמה שהחיים יכולים להיות מערבולת של תחושות ורגשות. תודה תודה תודה שחזרת אלינו לשמח אותנו עם הולדת ביתך, מאחלת לך אושר גדול שירפא ויחזיק את השברים של האבל. יש לי חברה שעברה לפני חצי שנה בערך מה שאת עוברת עכשיו. אמנם בעלה נהרג בתאונת דרכים, חדשיים אחרי שילדה את הילדה השלישית שלהם, והיא בחרה בחיים. היא בחרה להתרכז בכל הטוב שנותר בידיה. לשאת את זכרו של אהובה בתוך ילדיה, לגדל אותם לאושר ושמחה ולא לעצבות וקושי. היא הדהימה אותי עם הכוחות שלה, אבל זו היתה ממש בחירה. מאחלת לך שתוכלי למצוא את הכוחות למצוא את האושר והטוב שבכל רגע נתון. שלא תדעי עוד צער, ושתדעי הרבה אושר ושמחה עם ילדתך!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה