טיפולים כושלים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/06/2014 | 13:06 | מאת: luka

הי לכולם, אני קוראת את כל מה שכולכן כותבות כאן ומזדהה עם הרגשות שלכן, אני עברתי 11 טיפולי IVF כולם בשאיבה ללא מוקפאים. כן, זה אכן לא פשוט בכלל .... במהלך 3 השנים האלה אפשר להגיד שהייתי מאד אופטימית וחיובית, ואחרי כל כשלון הסתכלתי קדימה לטיפול הבא, ברוב המקרים היו לי הפריות טובות, עוברים טובים אבל מסיבה לא ברורה לא הייתה לי השתרשות, ב - 2 הטיפולים האחרונים הרגשתי אכזבה והיה לי ממש עצוב, אפילו קצת מייאש, למרות שאני לא רוצה לחשוב שלילי, זה פשוט השתלט עליי, אתן יודעות כל ההורמונים והרגשות שצפים, הכל מטורף ..... היום אני במצב מאד מבולבל, מתחילים לדבר איתי על פונדקאות אולי ולשקול אופציות נוספות, לא האמנתי שאגיע למצב כזה , זה נראה לי הזוי ולא קשור אליי , אני מרגישה חסרת אנרגיות ולא יודעת מה לעשות, יש מישהי שעברה מס' רב של טיפולים כושלים ? אני יודעת בראש שזה מקובל היום וזה ממש לא סוף העולם, אבל מבחינה רגשית ומנטלית מאד קשה לי עם זה , לא יודעת מה לעשות ... איך להמשיך מכאן , עוד לא התייעצתי עם הרופא שלי אבל רציתי לכתוב ולשמוע דעות נוספות .

22/06/2014 | 14:33 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה אלינו! בברכת שהות קצרה... 11 טיפולים כושלים זה בהחלט לא פשוט!!! ואני יכולה להבין מה הסיבה שהשתלט עליך העצב. שולחת חיבוק חם מרחוק ((())) ולו להקל במעט את מה שעובר עליך... גם לי היו שאיבות ללא מוקפאים כי האיכות היתה נמוכה - מה הסיבה שהמליצו לך על פונדקאות? אם בא לך לשתף אשמח לדעת בת כמה את? מה הסיבה שאת בטיפולים? האם היו הריונות בדרך במהלך השלוש שנים האלה...

01/07/2014 | 13:17 | מאת: לוקה

תודה על התגובה, מחמם את הלב מה שרשמת, בשיחה אחרונה שהייתה לי עם הרופא, הוא אמר שאפשר להמשיך בטיפולים וזה רק תלוי בי, הוא גם ציין שנשים במצבי פונות לתרומת ביצית, ולא לפונדקאות כמו שרשמתי בטעות. לא תיארתי לעצמי שאצטרך לחשוב על האופציה הזו, זה מאד קשה ואני עדיין לא יודעת מה לעשות, מצד אחד אני מרגישה שאני מסוגלת להמשיך ולנסות טיפולים , מצד שני זה לא ברימאג כ"כ הרבה טיפולים, כל ההורמונים וכל השאר ..... בקיצור, אני די מרגישה שאני הולכת לאיבוד ולא יודעת מה לעשות. לשאלתך, אני בת 40 והתחלתי IVF כי יש לי חצוצרות סתומות. לא היו לי הריונות בעבר, חוץ מטיפול אחד שהייתה בטה מאד נמוכה, אז זה לא נחשב..... האם את מכירה מקרים דומים לשלי, ומה איתך ? לא הבנתי, הצלחת בסוף ???

29/06/2014 | 17:10 | מאת: שירן

אבל במקביל תמשיכי לנסות.... מה שמפחיד זה לנסות עד כלות ולהוותר עם כלום. תלכי לעוד חוות דעת של רופא אחר ובנתיים תמשיכי לנסות ובמקביל לברר על התהליך ....תזכרי שכמו שכולנו רוצות את ההריון הכי קרוב לטבעי מה שחשוב זה שיהיה לך ילד בסופו של דבר חברה אומרת שזה שבחרה לקבל את עצת הרופאים ולאמץ לא אומר שהתייאשה רק שהיא מבטחת את האימהות שלה מקווה שהכל יתבדא וכרסך תתמלא.... דיהיה לך רק טוב.. לכולנו

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה