הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

17/05/2014 | 16:23 | מאת: שלומית

אני בת 36.5, מעונינת בהקפאת ביציות. האם למישהי יש נסיון עם התהליך ויכולה לחלוק מה חשוב לברר לפני, לגבי הרופא והמעבדה, ולגבי כל נושא אחר שעשוי להיות חשוב? קבעתי תור עם ד"ר זיידמן, האם מישהי יכולה להמליץ עליו או על רופא אחר (נתנו לי תור רק לעוד 3 חודשים!)?

21/05/2014 | 09:20 | מאת: נועה

בוקר טוב שלומית. ממה שאני יודעת, התהליך של הקפאת ביציות לא מפותח כמו טיפולי פריון אחרים. מדובר עדיין בהליך יחסית צעיר. אחוזי ההצלחה של הקפאת ביציות עדיין די נמוכים בהשוואה לטיפולים כמו IVF. בד"כ ממליצים על הליך כזה לנשים שעוברות טיפולים רפואיים שעלולים לסכן את השחלות שלהן. (כמו כימותרפיה...) להתייעץ עם פרופ' זיידמן זה מצויין, יהיו לו יותר תשובות בשבילך ממה שלנו יש. בהצלחה!

21/05/2014 | 10:25 | מאת: מטופל"שית

יש לי חברה שגם התחילה את התהליך להקפאת ביציות. ממה שהיה אצלה היא עברה בדיקת דם ואז הבינו שהרזרבה השחלתית נמוכה והמליצו על הקפאת עוברים ולא רק ביציות (שאחוזי ההישרדות שלהם גבוהים יותר )לאחר מכן כשהבינו שהגוף שלה לא ככ מגיב להורמונים כבר המליצו לה להיכנס להריון עכשיו ולא להמתין... נראה לי שיש הרבה שאלות שתצטרכי עוד לשאול :) בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה