הזרעה שנייה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/05/2014 | 22:41 | מאת: מירי

היי לכולן, חודש שעבר כתבתי פה שעשית בדיקת בטא אחרי הזרעה ראשונה והיא יצאה קטנה משבע, החודש ( לפני יומיים) ערכתי הזרעה שנייה ( לאחר אוביטרל ואיקוקלמין ביום ה 13 למחזור) צוואר הרחם היה סגור והרופא השתמש במכשור שעזר לגישה, הוא אמר שבעקבות כך יכול להיות דימום קל כיממה, אני כבר יומיים עם הפרשות חומות, האם שמעתם על מקרים כאלו, שכחתי לשאול האם זה לא פוגע בהזרעה עצמה ובביוץ היות ויש הפרשות וכן התרחש ביוץ בימין הללו בגלל הזריקה? תודה מראש ולילה טוב מירי

13/05/2014 | 07:02 | מאת: מטופל"שית

האמת שלא נתקלתי בזה המהלך הטיפולים שלי, יחד עם זאת אני משערת שאם זה היה משהו שפוגע הרופא היה מעדכן אותך. משהו חשוב שאני למדתי זה שאין חוקים! שמעתי על בנות שנקלטו פעם ראשונה עם אחוזי סבירות נמוכים ושמעתי על בנות שמנסות שנים ולא עולים על בעיה! תנסי להתמקד בחיובי... תאמיני... תקווי... זה כל מה שיש לנו ;-) בהצלחה!

13/05/2014 | 14:20 | מאת: מירי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה