נשים עם נוזלים בחצוצרה שנקלטו בivf

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/05/2014 | 22:11 | מאת: סמדר

שמעתן על כאלה? אני אמורה לעבור ניתוח הסרת חצוצרות ותוהה אם יש בכלל טעם לנסות החזרות לפני הניתוח. תודה

12/05/2014 | 23:30 | מאת: דניאלה

לי יש נוזלים בחצוצרה אחת, היו לי הפלות שלא ברור אם יש קשר ביניהן לבין הנוזלים. חודש אחד לפני שהייתי אמורה לעבור ניתוח להסרת החצוצרה, עשיתי עוד Ivf ונכנסתי להריון. עקרונית העוברים מוחזרים לרחם אז לא אמיורה להיות השפעה של הנוזלים, אם כי יש מחקרים שטוענים שחלק מהנוזלים עלולים לדלוף לחלל הרחם ולכן זה משפיע. הייתי מנסה נותנת צאנס לפני הניתוח, מצד שני אם את סומכת על הרופא שלך, אני בטוחה שלא היו ממליצים לך על ניתוח שלא לצורך. בהצלחה

13/05/2014 | 07:04 | מאת: מטופל"שית

האם עברת החודש פרוטוקול עם תמיכה הורמונאלית? או שזה החזרה על בסיס טבעי?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה