איך עושים בנות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/05/2014 | 13:30 | מאת: מירב

הי בנות יש לי 2 בנים מושלמים אני מתכננת היריון נוסף ומאוד מאוד רוצה בת שמעתי על כל מיני שיטות חלקן הזויות וחלקן פחות אבל מה שתפס לי את העין זאת השיטה של מיכל נעים היא אומרת שהיא יכולה לקבוע את מין הילוד על פי מחזוריות בגוף האישה האם מישהי שמעה ? מכירה? ניסתה ? מצרפת לינק שתוכלו לראות ולתת לי חוות דעת ממש זקוקה להן :) http://www.girlorboy4u.com/

13/05/2014 | 07:06 | מאת: מטופל"שית

יקירה - אני חושבת שטעית בפורום :-) הפורום שלנו הוא פורום תמיכה לנשים עם בעיות פריון שמנסות להיכנס להריון וישמחו אם זה יהיה בן או בת. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה