רופא נשים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/05/2014 | 17:56 | מאת: עידית

ממליצה בחום על ג"ר מנור רון.רופא מקצועי ובעל אישיות אנושית ביותר.זמין תמיד בפלאפון ופשוט דוגמא לרופא שבאמת אנושי ומתייחס בכבוד למטופלות שלו. לעומת זאת לא ממליצה על ד"ר קלריס נהרי ברעננה. רופאה מזעזעת ומשפילה שמנתקת טלפונים,לא תומכת ואף משפילה את המטופלות.לי אישית צעקה שהסיכויים שלי להיכנס להריון הם אפסיים ופשוט עשתה לי אם היד אפס עגול ! בושה לרופאים שמייצגים אתיקה שכזאת.לא ללכת אלייה בשום אופן!!!

09/05/2014 | 17:57 | מאת: עידית

מי שרוצה להתייעץ איתי מוזמן אני כבר מומחית לפוריות): אשמח לעזור לנשים פה

09/05/2014 | 20:44 | מאת: מטופל"שית

אני מצטערת שזו היתה חוויה שלך. בתחום הזה לצערי לא כל הרופאים מספיק רגישים וחלקם רצים על אוטומט ושוכחים שיש נפש מאחורי התהליך. יחד עם זאת המדיניות שלנו היא לא לתת המלצה על רופא כזה או אחר, הרבה פעמים אנחנו מגלים שמה שאנחנו חיפשנו אצל רופא מסויים לא מתאים למישהי אחרת. יש את זאת שרוצה לשמוע ברמה מקצועית נתונים סטטיסטיים ויש את זאת שצריכה יד מלטפת... אני שמחה שמצאת את הרופא שמתאים לך ומאחלת לך המון הצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה