המיואשת...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/04/2014 | 17:58 | מאת: צהלה

אני בת 44 אחרי טיפול עשירי שכשל כרגע נפשית ופיזית לא מסוגלת לעוד טיפול אני שנתיים בטיפול יש לי בעל מדהים שעובר איתי הכל וזק אותי כי בלעדיו מזמן הייתי נישברת מאוד רוצה ילד לא ולא יודעת מה עוד אפשר לעשות הלכתי לרבנים מתקשרים ומה לא גם מזה עייפה נפשי.....

01/04/2014 | 23:18 | מאת: נועה

קודם כל עם שם חיובי כמו שלך, העתיד יכול להיות חיובי! שולחת לך ((((חיבוק)))) על הטיפולים שנערמו והאחרון שכשל. לא כל כך יודעת מה עברת עד היום חוץ מזה שכתבת שעשיתם 10 טיפולים. איך את מגיבה לטיפולים, מה אומר הרופא המטפל, ועוד. האם את מלווה את הטיפולים גם בעזרה אלטרנטיבית כלשהיא כמו תזונה, צמחים, פעילות גופנית כלשהי? עם רגישות גדולה שואלת מה אומר הרופא לגבי המשך טיפולים מביציות שלך או האם המליץ על תרומת ביצית? אנחנו פה בשבילך...!

02/04/2014 | 00:08 | מאת: צהלה

הבייציות שליבסדר הרופא לא המליצו לי על תרומה כל פעם ניסוי של טיפול אחר פעם אחת היה הריון כימי וכל שאר הפעמים שלילי

03/04/2014 | 11:12 | מאת: מטופל"שית

בוקר טוב! אני מבינה לגמרי את הייאוש...יחד עם זאת אסור לנו להרים ידיים!! לפעמים זה לוקח קצת יותר זמן ממה שחשבנו. למזלך יש לך את אישך שתומך ומבין וזה עוד זריקת מוטיבציה קטנה לתהליך. איך את מגיבה לטיפולים? כמה ביציות? מה כבר ניסו איתך מבחינת פרוטוקול?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה