היי בנות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

23/03/2014 | 09:30 | מאת: מיטל

מה נשמע מאתמול בערב אני עם כאבי בטן היום בבוקר היו לי גם הפרשות חומות כאמור אני בשבוע 6 ו5 ימים דיברתי עם הרופא והוא אמר לי ללכת להיבדק אצל רופא נשים ושהוא יעשה לי אולטראסאונד ויחליט מבטיחה לעדכן

23/03/2014 | 10:48 | מאת: קרן

היי מיטל, מחזיקה אצבעות שהכל תקין ומחכה לעדכונים ממך. בגדול כאבי בטן בשלב הזה סבירים, אלא אם הם חזקים במיוחד, וגם הפרשות חומות זה לא חריג. בדרך כלל חום גם מרמז על דם ישן. המלצה חמה: תתעקשי גם על בדיקת דם לרמת פרוגרסטרון בגוף, ושהרופא ישקול להגביר לך את התמיכה. אם אני זוכרת נכון, פעמים רבות קיבלת מחזור לפני הבטא, מה שמרמז לפעמים על רמות פרוגרסטרון לא מספיקות, וייתכן שזה קורה גם עכשיו בהיריון עצמו. שיהיה בהצלחה

23/03/2014 | 12:02 | מאת: מיטל

מה נשמע חזרתי מהרופא התעקשתי שהוא יעשה לי אולטראסאונד וראו שני עוברים עובר גדול יותר עם דופק מתאים לשבוע 6 6 ימים כלמר בערך חודש שני והעובר הקטן יותר ללא דופק בכלל וזה הסיבה להפרדות החומות וכמובן שנתנו גם תמיכה היום חצי זריקה של פרוגסטרון ריטארד מבטיחה לעדכן בהמשך מיטל

24/03/2014 | 10:04 | מאת: מטופל"שית

קצת מבאס :( אבל אני בטוחה שזה לטובה. צריך להתמקד בפיצפון שמתפתח שם... תשתדלי לנוח כמה שאפשר, להקפיד על התמיכה ולהיות במעקב. בהצלחה. מחכות לעדכונים :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה