רחם

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/03/2014 | 23:33 | מאת: שאלה

שלום. רווקה בת 20, בדיקת US US: אבדומינלי רחם: רחם- דו קרני רחם 1: אורך: 44 מ"מ רוחב: 29 מ"מ , עובי רירית: 10 מ"מ רחם השני: אורך 44 מ"מ רוחב: 28 מ"מ , עובי רירית 9.3 מ"מ שחלות: ימנית 26 מ"מ X מ"מ 24 שמאלית 48 מ"מ X מ"מ 23 מכילה מבנה ציסטי לא סדיר 26*15 מ"מ 1. כשיש שני גופי רחם ע"פ המידות שרשמתי אפשרי להיות בהריון ? 2. מידות השחלות תקינות ? 3. שחלה שמאל - מכילה מבנה ציסטי לא סדיר 26*15 מ"מ, מזה? האם זו ציסטה שצריך להוציאה ? 4. בכלל מה מצבי ע"פ US הנ"ל מבחינת פוריות ? אודה על תשובה מפורטת תודה.

24/03/2014 | 10:07 | מאת: מטופל"שית

היי מתוקה, האמת אין לי מושג מבחינה רפואית מזה אומר. אני רק זוכרת משפט שאמר לי הרופא שלי פעם "שהיום לא נכנסות להריון רק נשים שאין להן רחם - כל השאר יכנסו זה רק לוקח זמן" :) אני גם זוכרת שבחלק מהטיפולים ישבתי בעמדות המתנה עם בחורה שהיו לה 2 רחמים והיתה בטיפולים. אני משערת שזה יהיה אפשרי רק בטח ידרוש מעקב וטיפול ברמה כזו או אחרת. שיהיה המון המון בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה