6 ביציות בהפריה ללא זריקות הורמונים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/03/2014 | 14:24 | מאת: ב

שלום היתה לי שאיבת ביציות על בסיס ביוץ טבעי הזרקתי רק 2 אוביטרל לפקח על ביוץ נשאבו 6 ביציות. 2 עוברים. 3 לא בשלות. 1 הפריה לא תקינה. ניסיתי לחפש באינטרנט עוד מיקרים של שאיבת 6 ביציות במחזור טבעי ולא מצאתי. כמעט בכל מקום כתוב שהביוץ טבעי בדרך כלל רק ביצית אחת מישהו יכול להסביר לי מבחינה רפואית איך זה קורה והאם שמע על עוד מיקרים תודה

24/03/2014 | 10:09 | מאת: מטופל"שית

היי, נשמח לעוד קצת פרטים - בת כמה את? מה הסיבה שאת בטיפולי פוריות? מה היו גודל הביציות שנשאבו? ומה הסיבה שעשו לך בכלל שאיבה על מחזור טיפול טבעי? עשית הזרעות לפני? נשמח לקצת יותר רקע אם בא לך...

25/03/2014 | 15:55 | מאת: ב

עשיתי טיפולים עם זריקות הטרמונים טיפול לפני אחרון היה מאוד מאכזב ורופא אמר ננסה ללא הורמונים לראות אם אגיב טוב יותר ואז הוציא 6 ביציות וההמשך כמו שכתבתי אך לא עניתם על שאלתי אלא שאלתם אותי שאלות בחזרה תשובה קיבלתי בפורום פוריןת

01/04/2014 | 23:33 | מאת: נועה

שניסו לשאוב את כל הזקיקים שיש לך ולא רק את הגדול ביותר שאמור היה לבייץ. בכל מחזור מתפתחים מספר זקיקים, גם במחזור טבעי, אבל אחד ההורמונים שמשתחררים בגוף גורם רק לזקיק אחד לבייץ והשאר מתנוונים. מן הסתם ניסו לשאוב גם את אלו שלא נועדו לבייץ, ולכן גם התוצאה הלא כל כך טובה... מאחלת לך הצלחה גדולה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה