אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/03/2014 | 17:11 | מאת: natasha

היי, היום עשיתי החזרה של עובר אחד שהתפתח בשלושה ימים ל-12 תאים. האם זה נחשב עובר טוב?

16/03/2014 | 14:33 | מאת: מטופל"שית

נושא איכות הביציות תלוי בהרבה גורמים...לא רק בכמות החלוקה אלא גם באיכות המחיצות, סימטריה וכדומה... הרופאים מדרגים ביציות בין 1-4 או בין A-D יחד עם זאת הרשי לי לומר כי בכל תחום ההפרייה אין חוקים ברורים ...קחי אותי לדוגמא - אני מהבלתי מוסברים ומשום מה איכות הביציות שלי תמיד נמצאת על אזור ה-2-3 ואפילו 3-4 ... לפני שלוש שנים החזירו לי 3 ביציות ונקלט עובר מקסים שחוגג שנתיים ו-4 בימים אלה ושנתיים אחרי החזירו 3 עוברים ונקלטו 3 ...אז באמת שאין חוקים. אני מאחלת לך המון בהצלחה! מחזיקים לך אצבעות ומחכים לעדכון :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה