היי בנות חמודות , חדשה כאן....

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/03/2014 | 11:50 | מאת: מיה

היי בנות , אני חדשה כאן, הייתי חייבת לרשום כדי לקבל אולי הזדהות מנסיון של אחת מכן , אני בת 35 החודש ( עוד שבועיים יום הולדת (-: ) ואני בטיפול ה 6 של IVF , בוצעו icsi , הפעם בניגוד לכל שאר הטיפולים שכשלו, הוחזרו לי 3 עוברים 1 בלוציסט ועוד 1 כמעט בלוציסט והשלישי פחות טוב. הוחזרו ביום ה 5 ביום שישי האחרון והפרופסור שלי אמר לי שהיומיים הקרובים (ל ההשתרשות ) להיות ברגוע , וכך הייתי, רק שהיו לי כאבים קלים/ תחושות בבטן של קצת התכווצות וקצת כמו מחזור , קמתי ליום ראשון מבאס כי זה אותםתחושות שהיו בעבר שלא צלחו... אני פשוט מיואשת , מישהי חוות ממש תחושות אחרי החזרה דומה ?

03/03/2014 | 09:18 | מאת: נועה

ברוכה הבאה אלינו, בברכת תקצר דרכך אתנו! נשמע מצויין שהפעם יש תוצאות טובות יותר לעוברים. מאד מאד קשה להסתמך על תחושות ותופעות שונות כמו התכווצויות - וללמוד מהן על תקינות/המצאות/שלילת הריון כלשהו. נסי לדבוק בתחושות החיוביות ואופטימיות שהנה יש לך הפעם בלסטוציסטים - זה מעולה, ותמשיכי בחשיבה טובה עד הבטא. אין לדעת ואין לצפות מה יהיה עד הבטא. בהצלחה גדולה!!!

03/03/2014 | 09:56 | מאת: מיה

כיף לקרוא את התמיכה והעידוד שאתן מעבירות לכולן , מקווה מאודדדדד לבשורות טובות ומתנה גדולה ליום הולדת שלי , אעדכן .. בהצלחה לכולן !!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה