עד כמה זה עוד יחמיר?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/03/2014 | 09:41 | מאת: גלי

אומנם אני בתחילת הדרך...אחרי 7 ימים של כדורי אסטרופם 2 מ"ג..פעמיים ביום והיום רק פעם אחת.. וביום ד' ה26.2 זריקת אלונבה ..והפנים שלי מלאים בפצעים (תגידו זה נורמלי? ) במצח זה נראה כמו חרארה ובסנטר זה נראה כמו פצעי ווסת אבל הרבה יותר... מחר אני אמורה להתחיל להזריק בסביבות השעה 16:00 אורגלוטרן וביום ד' להגיע לבי"ח לבדיקות דם ואולטרסאונד... אז מה..זה ימשיך ככה הפצעים ? יהיה יותר גרוע?

02/03/2014 | 09:17 | מאת: נועה

קודם כל דרך צלחה! שיהיה בקלות ובמהירות! עניין התגובות להורמונים זה מאד מאד אינדיבידואלי, ומשתנה מאישה לאישה ומהורמון להורמון. מקוה מאד שהסיבוב הזה יצלח, ולא תצטרכי לחזור לעוד. אבל אם כן, יכול להיות שאם תחליפי את סוג ההורמונים תגיבי פחות. דברי על זה עם הרופא שלך. בהצלחה ויום מקסים

02/03/2014 | 10:25 | מאת: גלי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה